Aanmelden leerling

Als uw kind vier jaar wordt, mag het naar school. Op dit moment moeten we helaas met een leerlingenstop werken voor verschillende leeftijdscategorieën.

  • Is uw kind geboren tussen 30 sept. 2018 en 1 okt. 2016? Hier geldt een leerlingenstop. Uw kind kan nog wel op een wachtlijst geplaatst worden, maar de kans is klein dat uw kind alsnog kan worden ingeschreven.
  • Is uw kind geboren na 30 sept. 2018? Dan is er in principe nog plaats voor uw kind. Tegelijk geldt wel: wie het eerst komt het eerst maalt.
  • Is uw kind na 1 okt. 2020 geboren. Er zijn dan in totaal 45 plekjes beschikbaar en daarnaast nog een aantal voor kinderen waarvan al een ouder broertje of zusje op school zit of komt. Als deze laatstgenoemde plaatsen niet worden bezet, bellen we de reservelijst bij langs op volgorde van opgave.

(Dit is de stand op 10 februari 2021. U kunt altijd mailen of bellen voor de meest actuele situatie.)

Als er plaatsen vrij vallen, bijvoorbeeld door verhuizing, dan benaderen we ouders bovenaan de wachtlijst.

Voor kinderen die door verhuizing in Rijnsoever zijn komen wonen en al op een basisschool zitten, hebben we nog plaats in groep 3a, 3b, 4a, 4b, 6a, 6b, 8a en 8b.

We zouden het liefst geen enkele ouder willen teleurstellen, maar we moeten tegelijk denken aan de veiligheid van de kinderen die nu reeds zijn ingeschreven en er voor zorgen dat de groepen niet te vol worden.

Kinderen met oudere broers en/of zussen die al op de Rehobothschool zitten, hebben in principe voorrang op andere kinderen, mits zij tijdig zijn ingeschreven. Ouders met kinderen op de Rehobothschool kunnen op school een inschrijfformulier halen. Andere ouders verzoeken we eerst een afspraak te maken met de directeur voor een kennismakingsgesprek. U krijgt dan een rondleiding door de school en tijdens het gesprek zal duidelijk worden of de school bij uw ideeën en wensen past. Als het past, krijgt u een inschrijfformulier mee.

Zodra het volledig ingevulde inschrijfformulier ondertekend bij ons binnen is, verwerken wij de gegevens in ons leerlingenadministratiesysteem en vanaf dat moment is uw kind definitief ingeschreven.